Om mig

jonnah


Hej! Mitt namn är Jonnah, jag är en spirituell själ som skriver en hel del om personlig utveckling blandat ihop med mina egna tankar - speciellt om hur det går i jakten på drömhuset med vår stora drömträdgård. Jag älskar att odla (även fast jag är nybörjare inom det) och att göra mina egna téer.

Jag har en sambo, en son på 1 år, en bonusdotter på 8 år och även en liten hund och en katt.

Kategorier


ASMR

På min Youtube-kanal hittar du massor av mina lugnande ASMR-videor.

 

Följande symptom tyder vanligtvis på inre frid:

  • Tenderar att tänka och bete sig spontant, istället för baserat på rädsla pga tidigare upplevelser.
  • En påtaglig egenskap till att känna glädje för varje ögonblik.
  • En saknad av intresse att dömma andra människor.
  • En saknad av intresse att tolka andras handlingar.
  • En saknad av intresse för konflikter.
  • En saknad av egenskapen att oroa sig.
  • Frekventa, överväldiga episoder av tacksamhet.
  • Tillfredsställda känslor av kontakt med andra och naturen.
  • Frekventa attacker av leenden.
  • En ökad mottaglighet till kärleken given av andra, och även att okontrollerbart känna behov av att öka den.

Om du upplever någon, eller alla, av dessa symptom så gör du något rätt. Forstätt med det =)

En tanke på “Symptom på inre frid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Nästa inlägg

Att börja blogga (igen)

ons feb 26 , 2020
Lever bloggar fortfarande? Jag både läser massa bloggar, och skriver i bloggar själv på arbetstid – men går det att börja blogga så här nu? Mitt i tiden där alla hellre bara vill ha bilder? Vi får se. Kul är det i alla fall och jag är as pepp! Jag har nog bloggat i över 16 år, på olika sätt […]

Du kanske gillar

KategorierASMR

På min Youtube-kanal hittar du massor av mina lugnande ASMR-videor.