Om mig

jonnah


Hej! Mitt namn är Jonnah, jag är en spirituell själ som skriver en hel del om personlig utveckling blandat ihop med mina egna tankar - speciellt om hur det går i jakten på drömhuset med vår stora drömträdgård. Jag älskar att odla (även fast jag är nybörjare inom det) och att göra mina egna téer.

Jag har en sambo, en son på 1 år, en bonusdotter på 8 år och även en liten hund och en katt.

Kategorier


ASMR

På min Youtube-kanal hittar du massor av mina lugnande ASMR-videor.

 

Kontrollerar dina rädslor ditt liv? Känner du att du inte alltid kommer framåt? Att du skjuter upp drömmar, idéer eller annat? Kan det vara rädslor inblandade? Påverkas ditt självförtroende av rädslor? Skulle du behöva lite mer mod i livet?

Just nu är vi många som har ångest och är rädda över den situation som råder i världen pga COVID-19, och det är ju inget vi kan göra åt. MEN vi ska ändå inte låta dessa rädslor styra oss. Ett sätt för att göra en förändring är att reflektera över det.

Här är en övning att skriva ner i din dagbok / reflektionsbok / anteckningsbok eller varför inte i kommentarsfältet här under (om du känner dig extra modig idag!). Svara så detaljerat som möjligt för att verkligen se själv hur just du är!

  1. Vad händer när du låter rädslan styra dina beslut? Var specifik!
  2. Skriv ner tre (3) tillfällen där du varit modig. Vad var du ursprungligen rädd för? Hur kom du över rädslan? Vad händer?
  3. När i ditt liv har du ångrat att du varit modig?
  4. När har du tjänat på att våga mer?
  5. Om du var hjälten, inte offret, i din egen historia, vad skulle du göra annorlunda denna månad för att visa ditt mod?

Denna övning kan hjälpa dig att bli mer medveten om hur du fungerar kring dina rädslor och ditt mod. Att skriva ner saker framför dig hjälper dina kognitiva förmågor att processa saker enklare, vilket kan få dig att komma underfund med ditt inre lite bättre och snabbare än när du endast tänker på det eller säger det högt. Så skriv dina svar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske gillar

KategorierASMR

På min Youtube-kanal hittar du massor av mina lugnande ASMR-videor.