Om mig

jonnah


Hej! Mitt namn är Jonnah, jag är en spirituell själ som skriver en hel del om personlig utveckling blandat ihop med mina egna tankar - speciellt om hur det går i jakten på drömhuset med vår stora drömträdgård. Jag älskar att odla (även fast jag är nybörjare inom det) och att göra mina egna téer.

Jag har en sambo, en son på 1 år, en bonusdotter på 8 år och även en liten hund och en katt.

Kategorier


ASMR

På min Youtube-kanal hittar du massor av mina lugnande ASMR-videor.

 

Det här med att börja blogga blev ju extremt segstartat, hehe. Att behöva jobba hemifrån nu i corona-tider där sambon är föräldraledig med sonen gör att mitt jobb blir väldigt utspritt under dagen, och att jag därmed måste jobba under kvällarna också. Annars har jag suttit på café de dagar jag jobbat på distans.

Men just nu denna lördagsförmiddag sitter jag här på en pilatesboll och försöker få M att somna i selen på min rygg, så kände att jag kunde passa på. Han har såna höstblåsor att han vägrar äta, dricka eller vara mer än en 1 centimeter ifrån mig <3

HUS!!

Men något sjukt stort som hänt senaste dagarna är att vi har KÖPT HUS! Inte vilket hus som helst, utan att hus i Eskilstuna – vilket betyder att vi byter stad i sommar. Vi lämnar Stockholm för min kära hemstad. Vi kommer bo i ett underbart hus på landet, med väldigt nära till mina föräldrar och mina syskson (ialf 2 av 3 just nu – snart kanske alla 3!!)

Vill flytta nuuu! Komma ut i naturen, ha tomt, trädgård, nära till sjön, flera-mil-stor-skog precis utanför dörren och nära till familj och vänner.

Vårt hus!

Både jag och sambon kommer fortsätta pendla till Stockholm. För mig blir resetiden nästan mindre då det går snabbtåg från Eskilstuna på 45 min (just nu tar min buss 1 timme till kontoret). Jag jobbar bara i Stockholm 2 dagar i veckan – annars arbetar jag i Eskilstuna – så detta ska nog bli superbra! =)

Nu somnade M på ryggen, så tänkte försöka flytta över honom till sängen (wish me luck) och själv passa på att ta en powernap efter att ha haft en hemsk natt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Nästa inlägg

5 tips för att minska stress från oron

fre apr 17 , 2020
Just nu kan jag tänka mig att många är oroliga över situationen, och kanske därmed känner en inre stress från oron – vilket är förståeligt. Vi är otroligt många som påverkas av allt som sker och det är inte konstigt att vi blir oroliga. Om du dessutom är en person som ofta oroar dig mycket vanligtvis så kanske du är […]

KategorierASMR

På min Youtube-kanal hittar du massor av mina lugnande ASMR-videor.