Det här med att börja blogga blev ju extremt segstartat, hehe. Att behöva jobba hemifrån nu i corona-tider där sambon är föräldraledig med sonen gör att mitt jobb blir väldigt utspritt under dagen, och att jag därmed måste jobba under kvällarna också. Annars har jag suttit på café de dagar jag jobbat på distans.

Men just nu denna lördagsförmiddag sitter jag här på en pilatesboll och försöker få M att somna i selen på min rygg, så kände att jag kunde passa på. Han har såna höstblåsor att han vägrar äta, dricka eller vara mer än en 1 centimeter ifrån mig <3

HUS!!

Men något sjukt stort som hänt senaste dagarna är att vi har KÖPT HUS! Inte vilket hus som helst, utan att hus i Eskilstuna – vilket betyder att vi byter stad i sommar. Vi lämnar Stockholm för min kära hemstad. Vi kommer bo i ett underbart hus på landet, med väldigt nära till mina föräldrar och mina syskson (ialf 2 av 3 just nu – snart kanske alla 3!!)

Vill flytta nuuu! Komma ut i naturen, ha tomt, trädgård, nära till sjön, flera-mil-stor-skog precis utanför dörren och nära till familj och vänner.

Vårt hus!

Både jag och sambon kommer fortsätta pendla till Stockholm. För mig blir resetiden nästan mindre då det går snabbtåg från Eskilstuna på 45 min (just nu tar min buss 1 timme till kontoret). Jag jobbar bara i Stockholm 2 dagar i veckan – annars arbetar jag i Eskilstuna – så detta ska nog bli superbra! =)

Nu somnade M på ryggen, så tänkte försöka flytta över honom till sängen (wish me luck) och själv passa på att ta en powernap efter att ha haft en hemsk natt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *