Visste du att många kallar den där rösten i huvudet för “Egot”? Den där rösten som vägleder dig i livet och ställer frågor i ditt inre, som den även oftast svarar på själv.

Egot är skapat utifrån våra tidigare erfarenheter, och påverkar våra pågående erfarenheter. Det är därför Egot skriker till ibland när en situation verkar läskig. Situationen påminner förmodligen om något annat som du eller någon du hört om har upplevt – det behöver alltså inte ens vara något DU själv har upplevt! Hur knäppt?! Ditt Ego kan påverkas av något som du bara läst lite snabbt på Aftonbladet och sedan påverka dig till att agera utefter det.

Så bara för att Egot säger att det kommer gå åt h*lvetet på jobbintervjun, provet eller dejten så behöver inte det vara sanning. Egot kanske tror det, och försöker därför hjälpa dig. Men Egots åsikter är INTE fakta! Dina tankar är inte sanning!

Jag har två namn för Egot: Kritikern och Bossen. Kritikern får rädda mig ibland, men definitivt inte styra mitt liv. Det är snarare Bossen som får ta rodret hos mig med sin pepp och tro på min förmåga.

Imorgonkväll håller jag ett webbinar LIVE, helt gratis, om 3 sätt att tysta din inre kritiker. Det är 3 riktigt bra tips, så jag tycker verkligen att du ska joina mig på det webbinaret. Jag håller även samma webbinar LIVE på dagen på fredag.

Under webbinariet kommer jag lära dig hur du kan minska på antalet gånger som din inre kritiker dyker upp, hur du minskar trovärdigheten på kritikern och hur du kan hantera kritikern när den inte ger sig.

Du väljer själv vilket av webbinarierna du vill gå, och du kan registrera dig här:

Torsdag 25 mars 2021 19:30
Fredag 26 mars 2021 12:00

Hoppas vi ses där! 🙂
Varma kramar,
Jonnah

Ps. I slutet på webbinariet kommer jag att berätta om min nya onlinekurs Aktivera din självkärlek som släpps samma dag! Det vill du inte missa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *