Lever bloggar fortfarande? Jag både läser massa bloggar, och skriver i bloggar själv på arbetstid – men går det att börja blogga så här nu? Mitt i tiden där alla hellre bara vill ha bilder? Vi får se. Kul är det i alla fall och jag är as pepp! Jag har nog bloggat i över 16 år, på olika sätt och ställen – både i egna bloggar och bloggar som ägts av andra.

Men Gud, vilket prestationsångest jag fick av att påbörja denna blogg nu. ‘Symptom på inre frid’ här nedan räknas inte. Hur skriver man ett första inlägg? Vad ska jag skriva om? Ska det vara ett informativt inlägg som lär andra något? Ska jag berätta om mig själv? Många idéer, men inget som kändes rätt att börja med.

Så varför inte skriva om det? Vad är mina planer egentligen med att börja blogga? Jo, jag älskar som sagt att skriva, och så älskar jag att fota – jag fotar nästan allt jag gör, och har alltid gjort. Kort notis om det är att jag lätt glömmer saker efter några år och vill ha mina minnen hos mig för alltid. Och jag älskar att dela med mig om saker online.

Jag älskar att skriva ner saker jag lär mig också. Ni vill inte ens gissa hur många anteckningsböcker jag har överallt. Jag vill helst bara hålla mig till ett enda ämne i varje anteckningsbok också, så jag påbörjar en del nya böcker per år.

Här i bloggen vill jag dela med mig av allt jag lär mig, och faktiskt gör, inom personlig utveckling, spiritualitet, meditation, mindfulness, stresshantering, växter, naturläkemedel, hälsa och massa annat som handlar om att MÅ BRA på insidan. Jag är utbildad Kognitionsvetare, Stress- och Avspänningspedagog och Mindfulnessinstruktör, så jag borde ju kunna lite inom detta.

Just nu är det största i mitt liv att jag blivit frälst på växter. Jag odlar massor hemma i köket – både hydroponiskt och vanligt (ska skriva mer om det i bloggen!). Drömmen är att få odla i en riktig trädgård, och just nu är jag och sambon på husjakt (visning om en vecka på ett hus som vi SKA HA! – ja, lagen om attraktion är ett språk jag pluggar också ;))

Min mamma tycker att jag borde tänka igenom det här med att börja blogga lite mer innan jag kör – eftersom jag har tre andra jobb just nu där jag skriver och håller på med bilder, hehe – men jag är ju sån där impulsiv människa som måste köra direkt en idé kommer upp i huvudet. Trial and error, är ett av mina tusentals motton.

Btw, jag har även en Youtube-kanal där jag lägger ut ASMR-videor! För er som inte har någon aning om vad ASMR är så lovar jag att berätta om det längre fram. Kortfattat kan jag säga redan nu att det hjälper massor av människor att bli avslappnade (jag somnar inte utan det).

Vi får se hur det här med bloggandet går =) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *