Om mig

jonnah


Hej! Mitt namn är Jonnah, jag är en spirituell själ som skriver en hel del om personlig utveckling blandat ihop med mina egna tankar - speciellt om hur det går i jakten på drömhuset med vår stora drömträdgård. Jag älskar att odla (även fast jag är nybörjare inom det) och att göra mina egna téer.

Jag har en sambo, en son på 1 år, en bonusdotter på 8 år och även en liten hund och en katt.

Kategorier


ASMR

På min Youtube-kanal hittar du massor av mina lugnande ASMR-videor.

 

Känner du dig som en perfektionist? Det kanske du är helt i onödan. Skriv ner och reflektera över följande frågor. Skriv gärna ned dem i en dagbok/reflektionsbok.

  • Siktar du för högt på på hur ditt arbete ska vara på jobbet?
  • Fokuserar du på vad du inte har uppnått istället för vad du faktiskt har uppnått?
  • Anser dina kollegor att du siktar för högt med ditt arbete?
  • Är du rädd för att inte nå de förväntningar du själv satt på ditt arbete?
  • Är din självkänsla kopplad till hur du lyckas med dina karriärmål?
  • Arbetar du ofta sent, även om det betyder att du missar andra saker i ditt liv?
  • Skjuter du upp uppgifter för att du är rädd för att misslyckas eller för att du inte ska möta dina egna höga förväntningar?

Skriv, reflektera och fundera!

Att vara perfektionist kan påverka din stress en hel del. Och om din självkänsla även är kopplad till din perfektionism så påverkar det stressen ännu mer. Genom att bli mer medveten om hur du själv fungerar så kan du ta ett nytt steg i rätt riktning.

Läs även: Symptom på inre frid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Nästa inlägg

Styrs du av dina rädslor?

tis apr 28 , 2020
Kontrollerar dina rädslor ditt liv? Känner du att du inte alltid kommer framåt? Att du skjuter upp drömmar, idéer eller annat? Kan det vara rädslor inblandade? Påverkas ditt självförtroende av rädslor? Skulle du behöva lite mer mod i livet? Just nu är vi många som har ångest och är rädda över den situation som råder i världen pga COVID-19, och […]

Du kanske gillar

KategorierASMR

På min Youtube-kanal hittar du massor av mina lugnande ASMR-videor.